Equip Frigorífic Compacte Monoblock Paret Centrífug

 

L’equip frigorífic compacte monoblock paret centrífug és un equip per a cambres frigorífiques i muntatge en vertical. Es recomana aquest equip frigorífic per a recintes on hi hagi una paret amb espai lliure a la part exterior de la cambra. La seva instal·lació és senzilla i segura.

Descripció

L’equip frigorífic compacte monoblock paret centrífug inclou tots els elements necessaris per al seu correcte funcionament. L’equip ve muntat de fàbrica per facilitar el seu muntatge i fer-ho el més fàcil possible.

No cal un desguàs. L’equip s’haurà d’alimentar elèctricament a 230w monofàsic o 400w trifàsic, depenent del model. Està especialment dissenyat per a ser muntat en interiors ja que incorpora un ventilador centrífug al condensador per extreure l’aire calent a l’exterior.

Els equips frigorífics compactes monoblock de paret es lliuren en 7 dies laborables, excepte en els casos que hi hagi trencament d’estoc dins Península. Per a enviaments a Balears, Canàries i fora d’Espanya, es tarifarà a mida i el termini de lliurament pot variar. Per a enviaments fora d’Espanya, les empreses poden autogestionar la recollida del producte amb les condicions d’Ex-Works.

L’equip ha de instal·lar-se a la paret i no en el sostre. S’ha de realitzar un forat en el panell de la cambra amb una serra de calar o serra sabre, tal com indica el manual de l’equip. Una part de l’equip quedarà dins i l’altra part fora de la cambra frigorífica. La part de fora ha de quedar en un espai ben ventilat. S’ha de integrar un conducte des de la sortida de la unitat a l’exterior del recinte per facilitar la sortida de l’aire calent.

En cas de seleccionar la instal·lació, ens posarem en contacte amb vostè per acordar les dates i el temps requerit amb el nostre professional. Si no has seleccionat instal·lació us podeu posar en contacte amb nosaltres per rebre assessorament directe.

Si té algun dubte sobre la informació del producte o teniu dubtes sobre la compra que vol realitzar, envia’ns la seva consulta i li respondrem el més aviat possible.