Equip Frigorífic Compacte Monoblock Sostre Centrífug

 

L’equip frigorífic compacte monoblock de sostre centrífug, amb muntatge en horitzontal és molt fàcil d’instal·lar a més de segur. Es tracta d’un equip compacte per a càmeres frigorífiques que haurà de situar en espais que asseguren la correcta ventilació del sostre i la part exterior de la cambra.

Descripció

L’equip frigorífic compacte monoblock de sostre centrífug inclou tots els elements necessaris per a un bon funcionament. Per facilitar el seu muntatge, ja ve muntat de fàbrica.

En aquest cas, no caldrà que disposi d’un desguàs, ja que només necessitarà endollar a la corrent a 230w monofàsic 0 400w trifàsic, segons model. Aquest equip frigorífic està pensat per a muntatges en interior. Per extreure l’aire calent, l’equip inclou un ventilador centrífug al condensador.

Els equips frigorífics compactes monoblock sostre es lliuren en 7 dies laborables, excepte en els casos que hi hagi trencament d’estoc dins Península. Per a enviaments a Balears, Canàries i fora d’Espanya, es tarifarà a mida i el termini de lliurament pot variar. Per a enviaments fora d’Espanya, les empreses poden autogestionar la recollida del producte amb les condicions d’Ex-Works.

És important tenir en compte que aquest equip ha d’instal·lar al sostre i no a la paret. Per fer-ho, es recomana fer un forat en el panell de la càmera amb una serra de calar o serra sabre, segons prefereixi. Al manual de l’equip, trobareu la informació necessària per fer-ho. Un cop estigui feta la instal·lació, disposarà d’una part externa i una altra interna de la cambra frigorífica. Ha d’assegurar la correcta ventilació de la part externa per evitar problemes. Faciliti la sortida de l’aire calent amb un amb un conducte que vagi de l’interior cap a l’exterior del recinte.

Si té algun dubte sobre les característiques o instal·lació de l’equip, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de professionals. Si ja ha seleccionat la seva petició, contactarem amb vostè el més aviat possible per informar-los del lliurament i instal·lació.

Si té algun dubte sobre la informació del producte o teniu dubtes sobre la compra que vol realitzar, envia’ns la seva consulta i li respondrem el més aviat possible.