Panell de Coberta tres Greques

20.54 

El panell de coberta tres greques està pensat per a tancaments en cobertes i per col·locar-se en el sentit del pendent, tancant d’un sol cop tota la coberta. Està compost per dues xapes d’acer prelacat perfilat i al seu interior aïllament de poliuretà (PUR) o poliisocianurat (PIR). La seva unió es realitza amb un encaix encadellat i un perfil tapajuntes que oculta els cargols i garanteix l’estanquitat.

Descripció

El panell de coberta de tres Greques té les següents característiques:

  • Ample útil de 1150mm.
  • Les longituds es poden escollir fins 16m de llarg.
  • Els gruixos nominals són de 30, 40, 50 60 i 80mm.
  • La seva densitat nominal de 40Kg/m3.
  • La seva conductivitat tèrmica és de 0,020 W/mk.

La densitat de la seva escuma interior conté 40 kg/m3 especial per a major aïllament per a cambres frigorífiques. La confecció del seu interior podem seleccionar tres tipus d’escuma:

  1. PUR (escuma de poliuretà) amb classificació de foc BS2D0. Escuma d’ús tradicional utilitzada en llocs amb exigència baixa de seguretat respecte al foc.
  2. PIR (escuma de poli-isocianurato) amb classificació al foc BS1D0. Escuma de nova generació utilitzada en llocs amb una exigència màxima de seguretat respecte al foc.

A la part final del panell frigorífic ha diferents acabats, depenent de l’ambient al qual estiguin sotmesos. El material del panell de sèrie és de polièster de 25 micres de gruix el qual pot ser utilitzat per la majoria dels ambients. Nosaltres recomanem que en els ambients que enumerem a continuació s’utilitzin altres acabats.

  1. Ambients corrosius i d’alta humitat. Es recomana l’acabat PET. Aquest material és de 50 micres de gruix.
  2. Ambients marins d’ús exterior. Es recomana l’acabat HDX. Aquest material és de 55 micres de gruix.
  3. Ambients de laboratori. Es recomana l’acabat inoxidable AISI-304.

El color de sèrie d’aquests panells de façana, són de color blanc. El client sempre podrà escollir el color que prefereixi, a petició expressa.

El panell de coberta de 3 Greques amb cargols inclosa té un termini de lliurament de 7 dies laborables, excepte en els casos que hi hagi trencament d’estoc dins Península. Per a enviaments a Balears, Canàries i fora d’Espanya, es tarifarà a mida i el termini de lliurament pot variar. Per a enviaments fora d’Espanya, les empreses poden autogestionar la recollida del producte amb les condicions d’Ex-Works.

En cas de seleccionar la instal·lació, ens posarem en contacte amb vostè per acordar les dates i el temps requerit amb el nostre professional. Si no has seleccionat instal·lació us podeu posar en contacte amb nosaltres per rebre assessorament directe.

Si té algun dubte sobre la informació del producte o teniu dubtes sobre la compra que vol realitzar, envia’ns la seva consulta i li respondrem el més aviat possible.