Panells Frigorífics amb ganxo

24.44 

Els panells frigorífics serveixen per a l’aïllament de cambres frigorífiques o recintes que necessiten d’un acabat d’alta qualitat. Els panells frigorífics amb ganxo es caracteritzen per tenir dues xapes prelacades de color a escollir i una escuma interior de densitat 40 kg/m3. En el seu interior tenen un tancament excèntric que facilita la seva unió. Aquests panells frigorífics amb ganxo es recomanen en els casos que es requereixin una alta estanqueïtat.

    Si no encuentra la longitud que necesita visite esta web.

Descripció

Els panells frigorífics amb ganxo es componen de 2 xapes prelacades de gruixos majors 0,5 mm i colors a escollir.

La seva escuma interior conté una densitat de 40 kg/m3 especial per a major aïllament per a càmeres frigorífiques. En el seu interior podem escollir tres tipus d’escuma:

  1. PUR (escuma de poliuretà) amb classificació de foc BS2D0. Escuma d’ús tradicional utilitzada en llocs amb exigència baixa de seguretat respecte al foc.
  2. PIR (escuma de poli-isocianurato) amb classificació al foc BS2D0. Escuma de nova generació utilitzada en llocs amb una exigència mitjana de seguretat respecte al foc.
  3. PIR (escuma de poli-isocianurato) amb classificació al foc BS1D0. Escuma de nova generació utilitzada en llocs amb una exigència màxima de seguretat respecte al foc.

En el seu interior podrem trobar ganxos excèntrics per a la unió entre panells.

Hi ha diferents acabats a la part final del panell frigorífic, depenent de l’ambient al qual estiguin sotmesos. El material del panell de sèrie és de polièster de 25 micres de gruix el qual pot ser utilitzat per la majoria dels ambients. Nosaltres recomanem que en els ambients que enumerem a continuació s’utilitzin altres acabats.

  1. Ambients corrosius i d’alta humitat. Es recomana l’acabat PET. Aquest material és de 50 micres de gruix.
  2. Ambients marins d’ús exterior. Es recomana l’acabat HDX. Aquest material és de 55 micres de gruix.
  3. Ambients de laboratori. Es recomana l’acabat inoxidable AISI-304.

Els panells frigorífics amb ganxo tenen un ample de 1,2 metres i longitud a escollir fins a 17 metres de llarg. També es disposa de diferents gruixos que van des de 40 fins a 250 mm.

Els panells frigorífics amb ganxo tenen un marge de lliurament d’entre 7 a 14 dies laborables en ubicació seleccionada a la Península. En el cas d’un lliurament a Balears, Canàries o fora d’Espanya, el termini de lliurament es pot incrementar en 10 dies.

En cas de seleccionar la instal·lació, ens posarem en contacte amb vostè per acordar les dates i el temps requerit amb el nostre professional. Si no has seleccionat instal·lació us podeu posar en contacte amb nosaltres per rebre assessorament directe.

Si té algun dubte sobre la informació del producte o teniu dubtes sobre la compra que vol realitzar, envia’ns la seva consulta i li respondrem el més aviat possible.