Panells Frigorífics sense ganxo

22.08 

Els panells frigorífics serveixen per a l’aïllament de cambres frigorífiques o recintes que necessiten un acabat d’alta qualitat. Els panells frigorífics sense ganxo es caracteritzen per tenir dues xapes prelacades de color a escollir i una escuma interior de densitat 40 kg/m3. L’excepcional unió mascle/femella d’aquests panells frigorífics i gràcies a una junta interior especialment dissenyada, fa que es mantingui una alta estanqueïtat pel muntatge en cambres frigorífiques.

Descripció

Els panells frigorífics sense ganxo es componen de 2 xapes prelacades de gruixos majors de 0,5 mm i colors a escollir.

La seva escuma interior conté una densitat de 40 kg/m3 especial aconseguint un major aïllament per a cambres frigorífiques. En el seu interior podem escollir tres tipus d’escuma:

  1. PUR (escuma de poliuretà) amb classificació de foc BS2D0. Escuma d’ús tradicional utilitzada en llocs amb exigència baixa de seguretat respecte al foc.
  2. PIR (escuma de poli-isocianurato) amb classificació al foc BS1D0. Escuma de nova generació utilitzada en llocs amb una exigència màxima de seguretat respecte al foc.

En el seu interior podrem trobar ganxos excèntrics per a la unió entre panells.

Hi ha diferents acabats a la part final del panell frigorífic, depenent de l’ambient al qual estiguin sotmesos. El material del panell de sèrie és de polièster de 25 micres de gruix el qual pot ser utilitzat per la majoria dels ambients. Nosaltres recomanem que en els ambients que enumerem a continuació s’utilitzin altres acabats.

  1. Ambients corrosius i d’alta humitat. Es recomana l’acabat PET. Aquest material és de 50 micres de gruix.
  2. Ambients marins d’ús exterior. Es recomana l’acabat HDX. Aquest material és de 55 micres de gruix.
  3. Ambients de laboratori. Es recomana l’acabat inoxidable AISI-304.

Els panells frigorífics sense ganxo tenen un ample d’1,15 metres i longituds a escollir fins a 18 metres de llarg. També es disposa de diferents gruixos que van des de 40 fins a 200 mm.

Els panells frigorífics sense ganxo tenen un marge de lliurament d’entre 7 a 14 dies laborables en ubicació seleccionada a la Península. En el cas d’un lliurament a Balears, Canàries o fora d’Espanya, el termini de lliurament es pot incrementar en 10 dies.

En cas de seleccionar la instal·lació, ens posarem en contacte amb vostè per acordar les dates i el temps requerit amb el nostre professional. Si no has seleccionat instal·lació us podeu posar en contacte amb nosaltres per rebre assessorament directe.

Si té algun dubte sobre la informació del producte o teniu dubtes sobre la compra que vol realitzar, envia’ns la seva consulta i li respondrem el més aviat possible.