Portes Frigorífiques Corredisses

1969 

Les portes frigorífiques corredisses s’utilitzen quan no hi ha espai per obrir la porta pivotant. També en els casos que es requereixi una amplada de pas superior a un metre. Habitualment, s’utilitzen per a les cambres frigorífiques de conservació i congelació. Les portes estan equipades amb una porta d’alumini anonitzat plata polit, en l’interior s’ubica el carril de rodament d’acer inoxidable. Aquest carril té dues caigudes que permet el tancament estanc de la porta en tot el perímetre de la fulla.

Descripció

Les portes frigorífiques corredisses es caracteritzen pels següents components:

  • El full està compost amb un marc d’alumini anonitzat plata polit amb perfil de PVC que permet el trencament del pont tèrmic.
  • L’aïllament del full és de poliuretà de 40-45 kg/m3 i acabat amb xapa prelacada en color estàndard blanc, amb opció d’escollir altres colors.
  • Les ferramentes són de poliamida que ofereixen una alta resistència respecte a la rascada, a la corrosió hi ha la temperatura.
  • La maneta d’obertura exterior i interior estan fabricades en acer inoxidable.

La porta frigorífica corredissa permet una obertura senzilla amb una sola mà pel disseny de la maneta. Aquestes portes a les cambres frigorífiques de conservació no tenen resistència i en les cambres frigorífiques de congelació si que ofereix resistència en el marc.

Les portes frigorífiques corredisses es lliuren en 7 dies laborables, excepte en els casos que hi hagi trencament d’estoc dins Península. Per a enviaments a Balears, Canàries i fora d’Espanya, es tarifarà a mida i el termini de lliurament pot variar. Per a enviaments fora d’Espanya, les empreses poden autogestionar la recollida del producte amb les condicions d’Ex-Works.

Si has seleccionat la seva instal·lació, ens posarem en contacte amb vostè per acordar les dates i el temps requerit amb el nostre professional. En el cas que no s’hagi seleccionat, us podeu posar en contacte amb nosaltres per rebre assessorament directe.

Si té algun dubte sobre la informació del producte o teniu dubtes sobre la compra que vol realitzar, envia’ns la seva consulta i li respondrem el més aviat possible.