Portes Frigorífiques Vaivé

834 

Les portes frigorífiques vaivé són aquelles que s’utilitzen per a llocs amb gran flux de persones, on es requereixi portes de senzilla obertura. Aquestes portes poden ser d’un full o de dues fulles, sempre amb 40mm d’espessor. Disposa d’unes frontisses especials que permeten l’obertura i bloqueig a 90º. També pot protegir-se en la seva part inferior amb unes peces d’acer inoxidable (ales d’avió) o polietilè de 8 mm de gruix.

Descripció

Les portes frigorífiques vaivé estan fetes dels següents components:

  • El seu aïllament del full és de poliuretà de 40-45 kg/m3 està recoberta de xapa llisa prelacada blanca.
  • L’alta resistència a la rascada, la corrosió hi ha la temperatura ho permet una ferramenta de poliamida.
  • Les portes vénen amb un marc d’aliatge d’alumini 6063, tractament T-5 acabat en plata polit (classe 15) i fabricat sense bastiment de base de fusta.
  • Totes les portes vénen amb un espiell ovalada de metacrilat.

Totes aquestes portes es poden subministrar amb diferents colors, amb pany o altres característiques que el client ens pugui sol·licitar.

Les portes frigorífiques vaivé es lliuren en 7 dies laborables, excepte en els casos que hi hagi trencament d’estoc dins Península. Per a enviaments a Balears, Canàries i fora d’Espanya, es tarifarà a mida i el termini de lliurament pot variar. Per a enviaments fora d’Espanya, les empreses poden autogestionar la recollida del producte amb les condicions d’Ex-Works.

Si has seleccionat la seva instal·lació, ens posarem en contacte amb vostè per acordar les dates i el temps requerit amb el nostre professional. En el cas que no s’hagi seleccionat, us podeu posar en contacte amb nosaltres per rebre assessorament directe.

Si té algun dubte sobre la informació del producte o teniu dubtes sobre la compra que vol realitzar, envia’ns la seva consulta i li respondrem el més aviat possible.